EUROVISION-KAZAKHSTAN www.mainhill.wallst.ru/eurovision/  

Participant Song Points Place EK rank

1st semi-final 1

Marsida Saraci Me duaj gjate     9/10 4
Jualian Lekocaj Do te fal     9/10 1
Stela Risto Veshtire te flas     9/10 5
Aleksia Jani Zotit     6/10  
Soni Eja ne Ballkan     6/10  
Aurel Thellimi Ere e marre     9/10 3
Rovela Stefa Kthehem prap     6/10  
Floriana Muca Pertej Dashurise     6/10  
Vesa Luma, Teuta, Kurti, Rona Nushliu Flakareshe     7/10  
Joe Artid Fejzo Me ty     8/10 7
Besiana Mehmeti       7/10  
Mariza Ikonomi Kur Dashuron     8/10 9
Klaidi Musabelliu Puthjen nuk ta kam harruar     8/10 6
Jonida Maliqi Frikem se me pelqen     8/10 8
Agim Poshka Te kam ste kam     6/10  
Rosela Gjylbegu & Arber Arapi Peshperitje zemrash     9/10 2

2nd semi final 2

Barbana Dini Jeta ketu smbaron     7/10  
Kujtim Prodani Ndryshe e shikoj     8/10 3
Olsa Spata Pritje     6/10  
Shpat Kasapi Jam dhe Kam     6/10  
Monika Trungu Ti me ben te pasur     7/10  
Samanta Karavella Buzeqeshje     8/10 1
Clirim Denaj Ti ike     7/10  
Tergita Gusta Me ty, pa ty     7/10  
Luis Ejlli Hena dhe yjet dashurojne     6/10  
Elsida Sinaj Harrese Kujtimesh     7/10  
Sajmir Cili Enderr e gjalle     7/10  
Redon Makashi Ndjenje     8/10 2
Ingrid Jushi Vetem nj nate     8/10 4
Kozma Dushi & Ermira Kola Te bashkejetoj me ty     7/10  
Ledina Celo Neser shkoj     6/10  
Sajmir & Enkela Braho Para se te vish ne kete Bote     7/10  
Participant Song Points Place

Final

Kujtim Prodani Ndryshe e shikoj    
Redon Makashi Ndjenje    
Rovela Stefa Kthehem prap    
Sajmir & Enkela Braho Para se te vish ne kete Bote    
Joe Artid Fejzo Me ty    
Tergita Gusta Me ty, pa ty    
Marsida Saraci Me duaj gjate    
Luis Ejlli Hena dhe yjet dashurojne  

2

Jualian Lekocaj Do te fal    
Mariza Ikonomi Kur Dashuron    
Samanta Karavella Buzeqeshje    
Ledina Celo Neser shkoj  

1

Jonida Maliqi Frikem se me pelqen  

3

Klaidi Musabelliu Puthjen nuk ta kam harruar    
Monika Trungu Ti m ben t pasur    
Rosela Gjylbegu & Arber Arapi Peshperitje zemrash    
Vesa Luma, Teuta, Kurti, Rona Nushliu Flakareshe    
Ingrid Jushi Vetem nj nate    

Last year Ledina Celo was hostess of the Albanian preselection and now she is the winner of it.

, - .

Best preselection songs (ESCKAZ version):
Jualian Lekocaj - Do Te Fal 9/10
The strongest song of preselection with impressive vocal of the performer. Very good rock arrangement. 
Rosela Gjylbegu & Arber Arapi - Peshperitje zemrash 9/10
Balladic duet.
Samanta Karavella -  Buzeqeshje 9/10
Impressive vocal performance of young girl reminded first steps of Albanian star Elza Lila.
( ESCKAZ):
Jualian Lekocaj - Do Te Fal 9/10
, . .
Rosela Gjylbegu & Arber Arapi - Peshperitje zemrash 9/10
.
Samanta Karavella -  Buzeqeshje 9/10
Ledina Celo
Date of birth: 09/02/1977
Residence: Tirane
Nationality: Shqiptare (Albanian)

Education:
1996 Attended Jordan Misja artistic school.
2004 Attended the Academy of Fine Arts, studying classic music.

Career:
1995 Awarded second place in the Song Contest (Festival) of Albanian Radio Television with the song We Need Love.

1996 Won the Song Contest (Festival) of Albanian Radio Television with the song Saint Valentines.

1997 Won the award for Best Performer with the song Forgive.

1998-1999 Tour of Europe.

2000 Modeled in London and released first album in Albanian language.

2001 Won the award for Best Performer and Best Video in the first ever Albanian Clips Night.

2002 Won the final of the second series of Star Academy in Paris. Won first contract in a musical comedy.

2003 Won Best Producer award in the Magic Song Song Contest. Was a showgirl in the Song Contest (Festival) of Albanian Radio Television. Tour of Beirut, Lebanon with the Elefteriades Production

9 1977
-
-

:
1996 - Jordan Misja
2004 - ,

:
1995 - We Need Love

1996 - Saint Valentines

1997 - Forgive

1998-1999

2000 -

2001 - Albanian Clips Night

2002 - .

2003- Magic Song. . , Elefteriades Production.

Ledina Celo - Neser do te shkoj
Original lyrics:


Mos u trishto,
ti e kishe enderruar nje vello te bardhe,
nena ime me beko dhe mos qaj,
neser do te shkoj,
e fundit nate...

A e mban mend,
sa e kishe imagjinuar fustanin e bardhe,
edhe une kam fatin si c'do vajze,
e di do me mungojne,
te embelat fjale...

Ndoshta do qaj,
se malli ty do te marre, do te marre!

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
le te bie nje daulle,
eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
e gjithe bota le te tundet,
kenga te filloje,
oh po dasma mos mbaroje,
ti-ti-ta.

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
le te bie nje daulle,
eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
e gjithe bota le te tundet,
kenga te filloje,
oh po dasma mos mbaroje,
ti-ti-ta-ti.

Neser do shkoj,
do te dal une nga kjo porte me yllin e bardhe,
me percill ti nena ime dhe ma fal,
lotin e arte,
te embelat fjale...

Ndoshta do qaj,
se malli ty do te marre, do te marre!

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
le te bie nje daulle,
eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
e gjithe bota le te tundet,
kenga te filloje,
oh po dasma mos mbaroje,
ti-ti-ta.

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
le te bie nje daulle,
eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
e gjithe bota le te tundet,
kenga te filloje,
oh po dasma mos mbaroje,
ri-ti-ta-ti.

Hou!

Ooooooooooooooh, ri-ti-da, eh ri-ti-da,
kenga do te filloje,
oh po dasma mos mbaroje,
ti-ti-ta-ti!
-

English Translation:


Ledina Celo - Tomorrow I Will Leave

Please don't get sad,
you had dreamt about the white veil,
mother has blessed me and I won't cry,
tomorrow I will leave,
it is the last night...

Do you recall,
how much you had imagined the white gown,
and I have the fate like any other girl,
I know I will miss,
those sweet words...

Maybe I'll cry,
'cuz you'll be missing me, missing me!

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
let drums roll,
eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
may all of the world tremble,
let the song start,
oh the wedding don't gotta stop,
ti-ti-ta!

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
let a drum roll,
eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
may all of the world tremble,
let the song start,
oh the wedding don't gotta stop,
ti-ti-ta-ti!

Tomorrow I will leave,
I will be out of this door with the white star,
greet me out mother and begift me,
with the golden tear,
those sweet words...

Maybe I'll cry,
'cuz you'll be missing me, missing me!

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
let a drum roll,
eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
may all of the world tremble,
let the song start,
oh the wedding don't gotta stop,
ti-ti-ta!

Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
let a drum roll,
eh ri-ti-da, eh ri-ti-da,
may all of the world tremble,
let the song start,
oh the wedding don't gotta stop,
ti-ti-ta-ti!

Haw!

Ooooooooooooooh, ri-ti-da, eh ri-ti-da,
the song will start,
oh the wedding don't gotta stop,
ti-ti-ta-ti!
Tomorrow I Go - English version

Please dont be sad
Its like youve always dreamed
I wear the white veil
Oh, mother bless me pleaaaaase dont you cry

Tomorrow I go
The last night falling
Oh, do you recall
How I would imagine
a white wedding dress
and now finally my time
time is here

I know that I will miss
Your sweet words singing
Maybe Ill cry
Still I hope you will sing
Sing for me

Di di da di di da
Lift the drum beat, raise your voice
Di di da di di da

May the whole world shake as one
Let the song begin
Celebrate the dance within
Tomorrow I go

I will walk out this door
With the first star of night
Its time to say goodbye
Give me now
Your golden tear
Your sweet words singing
Maybe Ill cry
Still I hope you will sing - Sing for me